Ogólny      2023-03-03 00:00:00

GastroFUM na mega słodkich targach EXPO SWEET w Warszawie

Takiej ilości tortów, deserów, lodów, ciast, ciasteczek, pralinek i cukierków uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych jeszcze nie widziel. I na oglądaniu się nie skończyło. Na każdym stoisku można było próbować, oceniać i poznawać nowe kompozycje smakowe.
Nie zabrakło także nowoczesnych urządzeń i technologii oraz całej gamy dodatków umożliwiających otrzymywanie tak doskonałych wyrobów cukierniczych. Mogliśmy także przyjrzeć się pracom konkursowym na najpiękniejszą rzeźbę z masy cukrowej. Zrobiły na nas naprawdę duże wrażenie.
Grupa gastronomiczna pod opieką nauczycieli Iwony Barczyńskiej, Anny Łukasik, Marioli Gani i Pawła Powroźnika nie tylko zdobyła na targach nowe doświadczenia zawodowe, ale również lepiej się poznała i radośnie spędziła czas

Opracowanie: Szkolny zespół redakcyjny


Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie