Ogólny      2021-09-20 00:00:00

Podsumowanie praktyk zawodowych we Włoszech

 
 Drugi tydzień pobytu technika rolnika i technika żywienia i usług gastronomicznych na praktykach w Rimini upłynął na pogłębianiu wiedzy zawodowej we włoskich gospodarstwach i restauracjach.
 W ostatnim dniu odbyło się także spotkanie podsumowujące pobyt naszych grup w siedzibie goszczącej nas firmy Sistemo Turismo. W trakcie spotkania dwóch uczestników: Marika Krzykała i Tobiasz Mieszała udzielili wywiadu dotyczącego praktyk.
 W weekend przyszło pożegnać się z gorącym Rimimi i powrócić do chłodnego Ostrzeszowa. I choć szybko trzeba było wrócić do codziennych obowiązków, to w pamięci wszystkich uczestników pozostały piękne wspomnienia wielu niezapomnianych chwil oraz doświadczenia zawodowe, o które bogatsi wrócili nasi uczniowie .
 
Ewelina Ulichnowska Kosik

Opracowanie: Szkolny zespół redakcyjny


Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie
Powiększ zdjęcie